Poliția Locală a Municipiului București: Peste 1.400 de sancțiuni contravenționale aplicate falșilor parcagii

Poliția Locală a Municipiului București a anunțat, marți, că, de la începutul anului și până în  prezent, a aplicat peste 1.400 de sancțiuni contravenționale falșilor parcagii, adică persoanelor care, contra cost, oferă ilegal locuri de parcare.

Valoarea totală a amenzilor este de 360.600 de lei.

Acţiunile poliţiştilor locali s-au desfăşurat, în principal, în Centrul Istoric al Capitalei, B-dul Decebal, Piaţa Unirii, Splaiul Independenţei, Spitalele Polizu, Municipal şi Floreasca.

În aceste zone diverse persoane, apte de muncă, şi-au făcut un obicei din a pretinde bani de la conducătorii auto, cărora le oferă, în schimb, ilegal, locuri de parcare pe domeniul public.

Poliţia Locală a Municipiului Bucureşti recomandă cetăţenilor să nu mai încurajeze astfel de practici şi să refuze să mai dea bani cerşetorilor deghizaţi în parcagii.

Totodată, prezenţa acestora poate fi semnalată Dispeceratului Operativ Integrat al D.G.P.L.C.M.B. la 021.9752.

 

 

Mai multe articole...

1 COMENTARIU

  1. Si ce s-a rezolvat ?? Problema nu se rezolva cu amenzile aplicate si care nu sunt platite niciodata .Daca vreti sa verificati acesta situatie,veniti ,,pe teren,,,in fiecare dimineata,in zona Palatului de Justitie(spate) sau la parcarea Salii Palatului,cand au loc concerte e.t.c.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole