Politician AUR, mort în urma unui accident teribil. Și iubita lui s-a stins din viață

Publicat: 17 iun. 2024, 14:12, de Corina Oprea, în ACTUALITATE , ? cititori
Politician AUR, mort în urma unui accident teribil. Și iubita lui s-a stins din viață

Politician AUR, mort după ce a intrat cu motocicleta într-un cap de pod. Alături de el se afla și iubita acestuia, care s-a stins și ea din viață pe loc. Bărbatul a lovit mortal un pieton ce traversa neregulamentar, după care a pierdut controlul motoscuterului.

Politician AUR, mort în Iași

Un tragic accident a avut loc, în urma căruia trei persoane și-au pierdut viața. Printre victime se numără un pieton care traversa strada neregulamentar și a fost lovit de o motocicletă. Impactul inițial a dus la pierderea controlului motocicletei, care a intrat violent într-un cap de pod.

Motociclistul decedat este Paul Lucian Ionașcu, în vârstă de 44 de ani, cunoscut pentru candidatura sa la Primăria Alexandru Ioan Cuza din județul Iași, din partea partidului AUR. Alături de el se afla iubita sa, Mihaela Bocan, de 32 de ani.

„La data de 17 iunie a.c., poliția a fost sesizată prin apel 112 despre faptul că în localitatea Scheia, a avut loc un eveniment rutier soldat cu victime omenești.

La fata locului polițiștii au stabilit faptul că un bărbat, de 58 de ani, s-ar fi angajat în traversarea neregulamentară a străzii printr-un loc nesemnalizat, moment în care a fost acroșat de o motocicletă, condusă de un bărbat, de 44 de ani, având ca pasager o femeie de 32 de ani, motocicleta care ulterior a intrat într-un cap de pod și a fost proiectată în afara părții carosabile.

În urma evenimentului, cele trei persoane sus-menționate au decedat. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă. Cercetările continuă pentru clarificarea tuturor împrejurărilor in care a avut loc evenimentul”, se arată într-un comunicat al Poliției.

Cei doi erau de mult timp împreună și împărțeau pasiunea pentru plimbările pe două roți. Pe pagina lui de Facebook erau mai multe poze cu motociclete, semn că aveau astfel de activități destul de des.