Accident grav în centrul Capitalei: Coliziune între un microbuz și un autoturism, 12 răniți 

Publicat: 17 iun. 2024, 06:37, de Cristina Cohuț, în ACTUALITATE , ? cititori
Accident grav în centrul Capitalei: Coliziune între un microbuz și un autoturism, 12 răniți 

Accident de proporții în Capitală, în care au fost implicate 15 persoane. În urma celor întâmplate, 12 persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale. Totul s-a produs în Piața Unirii, între un autoturism și un microbuz.

Accident în Piața Unirii

Douăsprezece persoane au fost rănite și transportate la spital, după un accident produs luni noaptea la Piața Unirii din București, în care au fost implicate un autoturism și un microbuz. Din primele informații, în autobuz se aflau 10 persoane de origine nepaleză.

”Intervenim la un accident rutier produs la Piaţa Unirii, din Capitală, între un autoturism şi un microbuz. În accident sunt implicate 15 persoane: 5 din autoturism şi 10 din microbuz (de origine nepaleză)”, a transmis luni noaptea ISU Bucureşti – Ilfov.

Conform pompierilor militari, au intervenit nouă ambulanțe SMURD. Douăsprezece persoane, zece din microbuz și cinci din autoturism, au avut nevoie de îngrijiri medicale de specialitate și au fost transportate la diverse spitale din București: două la Spitalul Universitar, trei la Spitalul Floreasca, una la Spitalul Militar, una la Spitalul Elias, una la Spitalul Pantelimon și patru la Spitalul Bagdasar-Arseni. Nicio persoană nu a fost încarcerată și toți cei implicați erau conștienți la sosirea echipajelor SMURD.

În afara celor nouă ambulanțe SMURD, la fața locului au ajuns și o autospecială de transport victime multiple, precum și o autospecială de stingere.

Conform primelor informații, în microbuz se aflau muncitori nepalezi. Urmează să se stabilească cine este responsabil pentru producerea acestui accident – șoferul microbuzului sau cel al autoturismului.

Niciunul dintre cei doi nu consumase alcool în momentul în care s-a produs ciocnirea. Ambii au fost testați în acest sens, iar rezultatul a fost negativ de ambele părți.