Polițist din Ploiești, acuzat de viol. ”Totuși, e polițist, ce mi se poate întâmpla?”

Publicat: 18 apr. 2024, 10:23, de Filon Stan, în ACTUALITATE , ? cititori
Polițist din Ploiești, acuzat de viol. ”Totuși, e polițist, ce mi se poate întâmpla?
Poltist din Ploiesti, acuzat de viol

Un polițist din Ploiești este acuzat de viol, după ce ar fi chemat la domiciliul său o tânără pentru a-i oferi detalii legatăe de o plângere depusă chiar de presupusa victimă. Acum, s-a declanșat o anchetă internă, iar Parchetul face cercetări.

Un polițist din Ploiești este acuzat de viol! Victima sa dorea să afle informații legate de o plângere depusă la Poliție, însă agentul a chemat-o la domiciliul lui, motivând faptul că nu îi poate oferi detaliile respective la sediul Poliției. Tânăra depusese o plângere pe numele unui bărbat care ar fi înșelat-o cu o sumă de bani și era nerăbdătoare să afle cum merge ancheta.

Polițist din Ploiești, acuzat de viol

„Am fost la secția 4 de Poliție să depun o plângere penală împotriva unui bărbat care m-a înșelat cu o sumă de bani și ulterior mă amenința. Polițistul care mi-a luat declarații m-a contactat a doua zi și mi-a spus că are detalii despre caz pe care nu mi le poate spune la secția de Poliție. Am acceptat să mă văd într-o parcare de lângă blocul unde locuiește, în mașina mea, dar a insistat la telefon să urc la el în apartament să îmi spună detaliile, pentru că sunt urmărită și în parcare riscăm să fim văzuți. Am acceptat să urc, m-am gândit că totuși e polițist, ce mi se poate întâmpla”, a declarat tânăra pentru jurnaliştii ziarulincomod.ro.

Ei bine, tânăra susține acum că polițistul ar fi violat-o și a depus plângere la Parchetul de pe lângă Judecătoria Ploiești pe numele agentului. În plus, tânăra a fost la Serviciul de Medicină Legală pentru efectuarea unei expertize medicale, iar de la Maternitatea din Ploiești a obținut o foaie de observații cu diagnosticul abuz sexual.

Conducerea IPJ Prahova a anunţat că o anchetă internă a fost declanşată, pe lângă ancheta desfăşurată de procurori pentru acuzaţia de viol. În faţa superilorilor, agentul ar fi declarat că tânăra a fost de acord să întreţină relaţii sexuale, iar în schimbul de mesaje cei doi ar fi vorbit despre cum a decurs partida de amor.