Polițiștii anchetează cum a reușit un tânăr din Predeal să se filmeze într-o mașină a Poliției. Filmarea a devenit virală

Publicat: 22 ian. 2022, 18:30, de Puterea.ro, în ACTUALITATE , ? cititori
Polițiștii anchetează cum a reușit un tânăr din Predeal să se filmeze într-o mașină a Poliției. Filmarea a devenit virală
politia candidat

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Braşov efectuează verificări interne pentru a stabili dacă tânărul care apare într-o filmare, devenită virală pe reţelele de socializare, a avut sau nu acceptul poliţiştilor să conducă o autospecială la volanul căreia a fost filmat.

Potrivit IPJ Braşov, autospeciala de poliţie în care se afla tânărul, care nu este poliţist, aparţine Poliţiei Staţiunii Predeal, iar filmarea a fost realizată miercuri seara.

„Urmare a celor constatate, la nivelul instituţiei au fost demarate verificări interne, în vederea stabilirii şi clarificării stării de fapt. La finalizarea acestor verificări, vor fi dispuse măsuri legale, în consecinţă”, a precizat, sâmbătă, IPJ Braşov.

Tânărul în cauză, care, potrivit unor surse, ar fi din judeţul Ilfov, apare pe TikTok într-un clip de câteva zeci de secunde, în care, aflat la volanul unei maşini de Poliţie, merge „într-o intervenţie” şi „verifică” alţi tineri care ar fi perturbat ordinea şi liniştea publică.

„Băi, băieţi, daţi şi voi muzica mai încet şi vă rog eu frumos să nu mai fie nevoie să mai vin a doua oară aici. Vă rog eu frumos”, le spune el „petrecăreţilor”, care îi răspund „Bine şefule, ne scuzi de deranj”.

Clipul are numeroase comentarii, parte dintre acestea critice la adresa tânărului, însă şi altele în care ţinta glumelor este Poliţia.