Polițiștii nu ar fi acționat corect. Declarațiile martorilor de la tragedia din Onești

Martorii care au asistat la tragedia de la Onești, unde un bărbat a ucis cu bestialitate doi muncitori care renovau apartamentul din care fusese evacuat, povestesc faptul că polițiștii nu au acționat cu profesionalism.

Declarațiile martorilor

Am auzit cum a țipat foarte tare, așa că m-am repezit la geam. A țipat foarte tare înainte, a mai țipat o dată, cred că a zis că va face asta dacă urcă pe scară!”, a spus unul din martori.

„Cei sechestrați erau unul în stânga balconului, unul în dreapta, legați la mâini”, povestește unul dintre vecinii bărbatului. 

Cel mai probabil, bărbatul impunea un timp limită pentru primirea unui document, iar polițiștii nu l-au respectat. Prin urmare, a decurs la uciderea celor doi muncitori prin înjunghiere.

„În majoritatea timpului, domnul a cerut să primească un document care să justifice faptul că a fost dat afară din casă acum 10 ani, așa am înțeles. Nu mi s-a părut că s-a lucrat cu finețe. Dacă domnul chiar a fost pe bune scos afară, legal, din casă, trebuiau să aibă un document, să i-l aducă, să îl verifice. Tot ce a cerut a fost asta, pentru 5 ore. Puteau să îi aducă și nu mai murea nimeni!”, povestește bărbatul, pentru Antena3.

Ce spun vecinii

Vecinii povestesc că bărbatul nu era un om violent, însă ar fi intrat în depresie odată cu pierderea apartamentului, din cauza unor datorii descoperite în gestiunea soției sale. 

„Nu era violent, era un om statornic. El a intrat în depresie din cauza apartamentului. Când i s-a luat prin hotărâre judecătorească, s-a judecat câțiva ani buni. Am înțeles că soția ar fi lucrat în chimic, pe undeva pe platformă, și a lăsat niște datorii în gestiune”, povestesc vecinii.

Bărbatul în vârstă de 68 de ani i-a sechestrat pe cei doi muncitori luni seara, pe balconul apartamentului din județul Bacău, iar apoi i-a înjunghiat.

Citește și

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Corupție și afaceri de tip cartel la ANSVSA. Păle ar fi...

Ies la iveală cazuri grave de corupție din rândurile doctorilor veterinari. Dănuț Păle, Subsecretarul de Stat din ANSVSA, ar fi cerut scoaterea de pe...

Caracatița uriașă a intereselor baronului PSD Horia Teodorescu îngroapă Tulcea în gunoaie

Un document exploziv ajuns la mai multe instituții de forță ale statului scoate în evidență uriașa caracatiță a intereselor țesută de baronul PSD de...