Pompierii au intervenit la Spitalul Județean Neamț. Ieșea fum din secția de chirurgie, de la o țigară nestinsă

Pompierii ISU Neamţ au intervenit în noaptea de miercuri spre joi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Piatra-Neamţ după ce personalul medical a anunţat că miroase a fum în secţia Chirurgie.

Purtătorul de cuvânt al ISU Neamţ, locotenentul Irina Popa, a declarat, azi dimineață, că pompierii au constatat că dintr-o ghenă în care erau ţevi se degajă fum din cauza unei ţigări nestinse ce a fost aruncată peste materiale combustibile.

„Pompierii au acţionat pentru localizarea şi lichidarea incendiului în limitele găsite, dar şi pentru evacuarea fumului. Nu au fost victime”, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Neamţ, citat de Agerpres.

Nu a fost necesară evacuarea personalului medical şi nici a pacienţilor, precizează sursa citată.

Spitalul Județean Neamț a mai avut probleme foarte grave cu incendiile. În luna noiembrie a anului 2020, zece pacienți care erau bolnavi de COVID și erau intubați au decedat după ce un incendiu a izbucnit la Secția ATI din incinta Spitalului Județean Piatra Neamț. Alte șapte persoane, între care un medic care a suferit arsuri extinse, au fost în stare gravă. Încă trei cadre medicale – un medic și două asistente – au primit îngrijiri pentru arsuri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

Aeroportul Otopeni – Haos, bătaie de joc, indiferență și multă așteptare

Încă o „performanță” marca Mîndrescu: de mai bine de o jumătate de an, plecarea, dar mai ales sosirea, pe Aeroportul Internațional Henri Coandă, fost...