Pompierii au intervenit la Spitalul Județean Neamț. Ieșea fum din secția de chirurgie, de la o țigară nestinsă

Pompierii ISU Neamţ au intervenit în noaptea de miercuri spre joi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Piatra-Neamţ după ce personalul medical a anunţat că miroase a fum în secţia Chirurgie.

Purtătorul de cuvânt al ISU Neamţ, locotenentul Irina Popa, a declarat, azi dimineață, că pompierii au constatat că dintr-o ghenă în care erau ţevi se degajă fum din cauza unei ţigări nestinse ce a fost aruncată peste materiale combustibile.

„Pompierii au acţionat pentru localizarea şi lichidarea incendiului în limitele găsite, dar şi pentru evacuarea fumului. Nu au fost victime”, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Neamţ, citat de Agerpres.

Nu a fost necesară evacuarea personalului medical şi nici a pacienţilor, precizează sursa citată.

Spitalul Județean Neamț a mai avut probleme foarte grave cu incendiile. În luna noiembrie a anului 2020, zece pacienți care erau bolnavi de COVID și erau intubați au decedat după ce un incendiu a izbucnit la Secția ATI din incinta Spitalului Județean Piatra Neamț. Alte șapte persoane, între care un medic care a suferit arsuri extinse, au fost în stare gravă. Încă trei cadre medicale – un medic și două asistente – au primit îngrijiri pentru arsuri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...

Judecător unic în România: S-a pensionat a doua zi după ce...

Mişcare interesantă în Justiţia română, care devoalează interesele din dosarele cu miză. Judecătorul Nicolae Comaromi (FOTO) de la Tribunalul Timiş”, pensionat pe 22 decembrie...