Ponta laudă decizia lui Cîțu, de-al demite pe ministrul Sănătății. Noi ironii la adresa lui Vlad Voiculescu

Decizia premierului Florin Cîțu, de a-l demite pe Vlad Voiculescu, este salutată și de adversarii politici. Fostul prim – ministru, Victor Ponta (ProRomânia) l-a felicitat pe Cîțu, lansându-i un mesaj ironic ministrului demis.

„Este prima dată în ultimii 5 ani când Prim Ministrul Guvernului României acționează și ia decizii așa cum trebuie să facă un Prim Ministru! Să sperăm că devine o regulă – nu o excepție!

PS – nu e un moment de glume – dar sigur acum o să facă un nou film, „Moartea Domnului Voiculescu” ( tot plătit din bani publici) și candidează iar la Oscar”, a transmis Ponta.

Săptămâna trecută, liderul ProRomânia se arată profund nemulțumit de măsurile medicale adoptate în pandemie și avea un mesaj ironic la adresa lui Vlad Voiculescu, ministrul Sănătății.  

„Din martie 2020 și până în martie 2021 NU s-a mai făcut niciun loc în plus la ATI / după care Ministrul Sănătății (Vlad Magicianul) a găsit soluția: a luat paturile ATI de la bolnavii cronici și le-a alocat pentru bolnavii de Covid 19! Cred că merită un „Oscar” – pentru ipocrizie și cinism! În rolul principal!”, posta Ponta.

Politicianul făcea referire la „Colectiv”, documentarul românesc în care apare și Voiculescu, film nominalizat pentru premiul Oscar la două categorii.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

Scrisoarea amantei lui Ludovic Orban. Iubita lui Orban dă detalii șocante...

Ludovic Orban a avut o amantă mult mai tânără decât el, pe vremea când era premier. Tânăra, Cristina Todoran, supărată, probabil, de faptul că...