Un nou lanț internațional de fast food vine în România

Americanii de la Popeyes Lousiana Kitchen vin în România. Și-au propus, în următorii zece ani, să deschidă 90 de restaurante tip fast food.

Noul brand de restaurante va fi adus în România de Sterling Cruise, companie  care mai deține și alte branduri cunoscute, precum Salad Box, Pep & Pepper, Taksim sau Resto Aperto.

Acordul semnat cu Sterling Cruise, companie fondată de Dan Isai şi alţi antreprenori români, marchează şi intrarea reţelei pe piaţa est-europeană. Brandul are, în prezent, restaurante deschise și  în Spania şi Elveţia. Primul restaurant din România urmează să fie deschis anul viitor, informează un companiei americane, citat de Business Wire.

“Popeyes este unul dintre brandurile de restaurante cu cea mai rapidă creştere în Statele Unite ale Americii”, a declarat David Shear, preşedinte pentru Pieţe Internaţionale al Popeyes Louisiana Kitchen.    

Sterling Cruise a fost lansată în 2014 şi operează aproape 40 de restaurante în România.  Primul restaurant  Popeyes Louisina Kitchen a fost deschis în anul 1972, în New Orleans . La nivel internațional, rețeaua cuprinde peste 3.300 de restaurante.

Citeste și Unele fast-fooduri din SUA, inclusiv McDonald’s, închid spaţiile interioare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Atac cu 130 de rachete în Tel Aviv. Ambasadorul Israelului în...

Ploaie de rachete lansate din Fâşia Gaza spre metropola israeliană Tel Aviv. Mişcarea islamistă Hamas a anunţat marţi seara că a lansat 130 de...

India va depăși China la numărul de locuitori, în acest an

India ar putea fi țara cea mai populată din lume până la mijlocul acestui an, depășind China cu aproape trei milioane de locuitori, potrivit...