Portarul Argentinei i-a dezgustat pe Gică Popescu și Florin Răducioiu cu gestul vulgar de la Campionatul Mondial: „Rușinos”

Portarul Argentinei i-a dezgustat pe Gică Popescu și Florin Răducioiu după gestul vulgar făcut la Campionatul Mondial din Qatar. Mai exact, Emiliano Martinez a primit trofeul pentru cel mai bun portar al Campionatului Mondial, „Mănușa de Aur”, pe care și-a pus-o în dreptul penisului, sub privirile a miliarde de oameni din întreaga lume.

Emiliano Martinez, portarul Argentinei, care a câștigat Campionatul Mondial din Qatar, a primit premiul pentru cel mai bun portar al turneului final din Qatar. Înainte să coboare de pe podiumul amplasat în centrul stadionului, pe trepte și să se îndrepte spre grupul colegilor săi, Martinez a pus trofeul în zona intimă și a mimat un gest vulgar.

„Oh, nu!”, a spus comentatorul Fox Sports, în timp ce pe transmisia celor de la BBC s-a auzit: „Nu, nu face asta, Emi! Nu face asta!”, informează New York Post.

Mai mult de atât, la vestiare Emiliano Martinez a oprit fiesta argentinienilor cu o nouă „ieșire în decor”: „Un moment de reculegere pentru….Mbappe!”.

Prezenți la „Fotbal Show’, emisiunea produsă în parteneriat de Gazeta Sporturilor și de Prima Sport, foștii internaționali Gică Popescu și Florin Răducioiu s-au declarat siderați de gestul lui Martinez.

„Eu am crezut că face către cineva acest gest, dar nu știu către cine. Am rămas consternat două secunde. E un gest rușinos pentru cel mai bun portar al turneului final. După o prestație fabuloasă, să ai acest gest… la finala Campionatului Mondial se uită copii, se uită doamne. E un gest golănesc!”, a punctat Gică Popescu.

Și Florin Răducioiu a fost dezgustat de acest gest: „E inadmisibil, rușinos din punctul meu de vedere. El încearcă să facă o glumă după, dar… e reprobabil, din păcate pentru el”.

Portarul Argentinei se apără după gestul obscen

„Am făcut-o pentru că m-au huiduit francezii. Aroganțele astea nu merg cu mine’, a declarat „Dibu’ Martinez, citat de AS, pentru postul de radio argentinian La Red.

Intervievat de un post local din Argentina după finală, „Dibu’ Martinez și-a găsit cu greu cuvintele printre lacrimi.

A fost un meci în care am suferit mult, chiar dacă am deținut controlul. Ei au revenit și au pus presiune. Naționala noastră este predestinată să sufere. Am visat de mic la acest trofeu. Nu am cuvinte să pot descrie ce simt acum. 

Am fost foarte calm la începutul seriei de penalty-uri, le-am zis și colegilor să rămână concentrați. Dedic această victorie familie mele. Au trecut prin multe, eu provin dintr-o regiune extrem de umilă. Am plecat de mic în Anglia pentru a-mi face un rost. Victoria asta înseamnă totul!„, a spus portarul Argentinei.

Reprezentativa Argentinei a câştigat, duminică, pentru a treia oară Cupa Mondială la fotbal, învingând în finala din Qatar, disputată pe stadionul Lusail, cu scorul de 4-2 la lovituri de departajare (3-3 după prelungiri), Franţa, campioana din 2018.

sursa foto: Facebook via Profimedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Avem tricolorul pe etichetă, ce mai contează ce înghițim? Dublul standard,...

Ultima găselniță a politicienilor de la PSD este să-i oblige pe comercianții care vând produse provenite din materii prime românești să se asigure că...

Caracatița uriașă a intereselor baronului PSD Horia Teodorescu îngroapă Tulcea în gunoaie

Un document exploziv ajuns la mai multe instituții de forță ale statului scoate în evidență uriașa caracatiță a intereselor țesută de baronul PSD de...