Porți deschise la Muzeul Cotroceni! Când îl puteți vizita

Considerat spaţiu de referinţă în peisajul cultural şi turistic românesc, Muzeul Naţional Cotroceni celebrează, la 10 iulie, 31 de ani de existenţă şi oferă vizite cu intrare liberă în intervalul 9.00 – 17.00.

Turul va cuprinde Spaţiile Medievale care, în prezent, găzduiesc expoziţia temporară a artistei Ileana Dana Marinescu – „Sosia Mea”, etajul I al muzeului, unde se regăsesc saloanele oficiale regale şi Pivniţa în care se află expoziţia permanentă „A fost odată la Cotroceni”.

Fondat în anul 1991 ca instituţie de reprezentare şi importanţă naţională, Muzeul Naţional Cotroceni s-a definit şi dezvoltat prin cele două coordonate esenţiale ale sale, anume spaţiu memorial – fostul Palat regal Cotroceni şi promotor al artei decorative româneşti.

Pe tot parcursul traseului de vizitare, publicul va putea solicita şi va primi informaţii de la specialiştii muzeului, care se vor afla în fiecare dintre spaţiile deschise.

Intrarea în Muzeul Naţional Cotroceni se face doar în baza unui act de identitate.

Persoanele care aveau deja programare pentru data de 10 iulie vor avea prioritate la acces.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...

Denunț exploziv la Parchetul General privind mafia din Craiova

Un om de afaceri din Craiova a făcut la începutul acestui an un denunț exploziv la fostul procuror general Gabriela Scutea privind aranjamentele și...