„Portofel” Oprișan a rămas vătaful județului Vrancea

După 20 de ani, Marian Oprișan – „Portofel” a pierdut șefia Consiliului Județean Vrancea, dar nu s-a dus din instituție pentru că a rămas vicepreședinte.

Mai mult, al doilea vicepreședinte, generalul pensionar de la penitenciare Ioan Cel-Mare tocmai a fost ales la al treilea mandat consecutiv din 2012 pe această funcție.

În această conjunctură, noul președinte al CJ Vrancea, liberalul Cătălin Dumitru Toma, fost primar la comunei Jariște, este prins la mijloc în menghina Oprișan – Cel-Mare.

De fapt, potrivit informațiilor noastre, noul președinte Dumitru Toma nu mișcă în fața lui Oprișan iar angajații Consiliului Județean Vrancea deja tot pe Oprișan îl consideră vătaful instituției și al județului.

1 COMENTARIU

  1. Sunt in masura sa prezint un jaf prin taierea copacilor din padurea mea pt. care Comisia Judeteana de stabilirea dreptului de prioprietate a dat Hotararea nr. 49/29mai2020 sa-mi fie restituita padurea in marime de 2,25 ha pe vechiul amplasament , mostenire de la bunicii me. Padurea a fost scoasa la licitatie de catre directia silvica Vrancea, in data de 26 oct.2020, dar taierile incepusera in 22 0ct. 2020 si au jefuit tot pana in 13 noiembrie. Disperata am trimis „petitii-e-mail la Politia Romana, IPJ Vrancea, Jandarmeria Romana, 112, Prefectura Vrancea, Ministerul mediului,apelor si padurilor, politia comunala, Presedentia Romaniei.. Mi-a raspuns numai garda forestiera Vrancea ca ” totul este legal, padurea este a statului” fiindca inca nu fusesem pusa in posesie.Am toate actele doveditoare. Ma intreb cu ce voi fi mai pusa in posesie ? Daca Va intereseaza subiectul, fiindca la nivel local nu sunt singura victima, ma numesc Stuparu Ligia (e-mail :druicaligia@yahoo.com ; tel 0740 040811 pot fi contactata din 4 noiembrie 2020. Cu respect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole