Crimă pasională urmată de sinucidere, în Constanța (video)

Un bărbat și o femeie au fost găsiți morți într-un apartament din orașul Constanța. Ambii aveau răni pe corp și anchetatorii analizează mai multe variante, inclusiv cea a unei crime urmate de o sinucidere.

Incidentul a avut loc luni. În jurul orei 18.10, anchetatorii au fost sesizați de către un bărbat cu privire la faptul că și-ar fi găsit mama și pe concubinul acesteia decedați, în locuința femeii din orașul Constanța.

La fața locului, polițiștii au găsit o femeie de 51 de ani și un bărbat de 52 de ani, ambii fiind decedați și având plăgi tăiate la nivelul toracelui.

Conform replicaonline.ro, ambele cadavre au fost găsite în sufragerie, pe canapea. Ea prezenta leziuni tăiate, iar el era căzut lângă ea, cu un cuțit înfipt în inimă.

Cazul a fost preluat de polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, sub îndrumarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța.

Cadavrele vor fi transportate la morgă, în vederea executării necropsiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Petrecere PORNO de 8 Martie în cel mai luxos club din...

Mai multe doamne și domnișoare din lumea politică și din lumea de business a Bucureștiului au petrecut într-un club luxos alături de un bărbat...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...