Poveste „de inimă”: Actorul Liam Neeson a mărturisit că s-a îndrăgostit

Actorul Liam Neeson a rămas văduv în 2009, după ce soția lui, frumoasa actriță Natasha Richardson, pierea într-un accident de ski. De la acel moment, nu s-a mai afișat cu nicio femeie.

Iată însă că recent, în cadrul unui interviu, actorul mărturisea că s-a îndrăgostit în Australia, dar femeia pe care o plăcea nu era disponibilă. Neeson filma în Australia pentru pelicula „Blacklight„. În cadrul turneului de promovare, starul din filmele de acțiune a vorbit, în emisiunea „Sunrise„, despre lunile petrecute în Melbourne, lăudându-i pe cei cu care a lucrat și spunând că și-a făcut și câțiva prieteni.

Ceea ce a atras atenția a fost însă singura frază pe care a spus-o despre viața lui amoroasă: „Mi-am făcut câțiva amici, m-am îndrăgostit, dar era ‘luată’„. Niciun cuvânt despre identitatea acesteia sau dacă lucrurile au evoluat în vreun fel.

Doar o promovare?

Nu au întârziat să apară și comentariile, unele chiar de la colegii săi actori. Cum ar fi de exemplu o postare pe contul personal de socializare pe care a făcut-o Amy Schumer, actrița cunoscută pentru rolurile intrepretate în ”Trainwreck”, ”I Feel Pretty” ori ”Snatched”. Ea a sugerat că mărturisirea făcută de Liam Neeson n-ar fi decât o promovare pentru un nou film.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Viață de nabab. 9.200 de euro, remunerația lunară a sindicalistului Anton...

Unul dintre cei mai vocali lideri de sindicat din învățământ, Anton Hadăr, abonat la emisiunile TV unde își dă cu părerea despre totul și...

Cine este candidatul AUR la șefia Consiliului Județean Maramureș

În deplasările sale prin țară, liderul AUR George Simion urmărește și identificarea unor candidați pentru alegerile locale, atât la primării, dar și la consiliile...