Poveste „de inimă”: Actorul Liam Neeson a mărturisit că s-a îndrăgostit

Actorul Liam Neeson a rămas văduv în 2009, după ce soția lui, frumoasa actriță Natasha Richardson, pierea într-un accident de ski. De la acel moment, nu s-a mai afișat cu nicio femeie.

Iată însă că recent, în cadrul unui interviu, actorul mărturisea că s-a îndrăgostit în Australia, dar femeia pe care o plăcea nu era disponibilă. Neeson filma în Australia pentru pelicula “Blacklight“. În cadrul turneului de promovare, starul din filmele de acțiune a vorbit, în emisiunea “Sunrise“, despre lunile petrecute în Melbourne, lăudându-i pe cei cu care a lucrat și spunând că și-a făcut și câțiva prieteni.

Ceea ce a atras atenția a fost însă singura frază pe care a spus-o despre viața lui amoroasă: “Mi-am făcut câțiva amici, m-am îndrăgostit, dar era ‘luată’“. Niciun cuvânt despre identitatea acesteia sau dacă lucrurile au evoluat în vreun fel.

Doar o promovare?

Nu au întârziat să apară și comentariile, unele chiar de la colegii săi actori. Cum ar fi de exemplu o postare pe contul personal de socializare pe care a făcut-o Amy Schumer, actrița cunoscută pentru rolurile intrepretate în ”Trainwreck”, ”I Feel Pretty” ori ”Snatched”. Ea a sugerat că mărturisirea făcută de Liam Neeson n-ar fi decât o promovare pentru un nou film.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Ultimele articole