Poveste demnă de film. Cum a adoptat un cuplu din București un copil și a evitat birocrația

Un cuplu care-și dorea un copil a recurs la un plan demn de filme. O asistentă din București și soțul ei au fost acuzați că au bătut palma cu o tânără, în urmă cu nouă ani, să le dea copilul ei nou-născut, deoarece aceasta nu și l-ar fi dorit.

Din dorința de a înfia un copil și pentru a evita birocrația unei adopții, un cuplu din București a bătut palma cu o tânără care nu-și dorea bebelușul și urma să îl abandoneze.

Pentru a nu crea suspiciuni, soțul asistentei a pretins că este tatăl biologic al copilului, dintr-o relație extraconjugală.Aceasta lucra în vara anului 2014 la Spitalul Universitar din București. 

Însă, o rudă a familiei tinerei a decis să denunțe faptele, astfel că, în anul 2018, a început o anchetă.  Recent, cei doi soți au fost trimiși în judecată, însă procesul a încetat după ce faptele au fost stabilite.

Instanța a hotărât în decembrie să lase copilul în continuare la cuplul care l-a crescut deoarece era bine îngrijit. Toată întâmplarea a fost dezvăluită chiar un membru al familiei asistentei.

Este incredibil că aceste lucruri se pot întâmpla, uman pot să înţeleg, că un cuplu disperat care voia să facă orice. Suntem în situația în care atinge limitele legii și limitele nostre. Iată că în acest caz, sistemul înregistrează un eșec. Din fericire, copilul este bine, are o familie”, a declarat Bogdan Simion, Președinte Federaţia Organizaţiilor Neguvernamentale pentru Copii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

INSTANT_VOUCHER_SOCIAL_TICHET_32_INQUAM_Octav_Ganea

Unde vă adresați dacă nu ați primit cardul pentru tichetele sociale...

Deși îndeplinesc condițiile de eligibilitate pentru a obține tichetele sociale de 250 lei, sunt în continuare mulți români care susțin că nu au intrat...

EXCLUSIV: Baza de date a OMS dezvăluie dezastrul. Aproape 5.000.000 de...

Deşi autorităţile de la Bucureşti, şi nu numai, tac în privinţa existenţei unei multitudini de reacţii adverse generate de vaccinurile COVID -19, datele statistice...