Povestea femeii din Timișoara care s-a aruncat de pe bloc cu cei doi copii

Avea doar 33 de ani și era psiholog. Avea toată viața înainte, dar a ales să-și pună capăt zilelor într-un mod tragic. Este povestea Iuliei, tânăra din Timișoara care s-a aruncat de pe un bloc de zece etaje din Timișoara, împreună cu cei doi copii. O decizie care a șocat pe mulți și care a produs mare durere în rândul celor care au cunoscut-o.

Iulia provenea dintr-o familie înstărită și era psiholog de profesie. Peste puțin timp ar fi trebuit să se recăsătorească cu tatăl copiior, de care divorţase în urmă cu mai multă vreme. La un moment dat a încercat chiar să îşi refacă viaţa alături de un alt bărbat, dar în final a revenit la prima dragoste.

Marți dimineață, femeia ducea copiii la grădiniță, dar s-a întors inexplicabil din drum și a parcat în fața blocului cu zece etaje. A lăsat în mașină toate bunurile de valoare, apoi a convins o femeie să o lase să intre în bloc. De aici și până la finalul tragic n-a mai fost decât un pas.

Tatăl celor doi copii de 3 şi 6 ani se află în Austria, unde plecase la muncă. Urma să se recăsătorească cu mama copiilor săi, actele fiind depuse la Primăria Timişoara în data de 19 aprilie, potrivit Pro TV.

Poliţia Timiş a deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă în cazul femeii de 33 de ani care s-a aruncat de la etaj cu cei doi copii în Timişoara.

Iniţial, poliţiştii Secţiei 3 Timişoara au fost sesizaţi cu privire la faptul că pe bulevardul Dâmboviţa au fost găsite trei persoane în stare de inconştienţă.

Ajunşi la faţa locului, poliţiştii au constatat că o femeie de 33 de ani s-ar fi aruncat de pe un bloc cu 10 etaje împreună cu cei doi copii (o fetiţă de şase ani şi un băieţel de trei ani). Cele trei persoane au decedat, a transmis Poliţia Timiş.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Avem tricolorul pe etichetă, ce mai contează ce înghițim? Dublul standard,...

Ultima găselniță a politicienilor de la PSD este să-i oblige pe comercianții care vând produse provenite din materii prime românești să se asigure că...

Caracatița uriașă a intereselor baronului PSD Horia Teodorescu îngroapă Tulcea în gunoaie

Un document exploziv ajuns la mai multe instituții de forță ale statului scoate în evidență uriașa caracatiță a intereselor țesută de baronul PSD de...