Povestea lui Darius Mabda, câștigătorul „Românii au talent”. Ce vrea să facă cu banii

Darius Mabda este “vedeta sezonului” la show-ul Românii au talent”, ediția 2022, organizat de ProTV. Tânărul de 13 ani din Oradea, care provine dintr-o familie modestă – tatăl pensionar și mama secretară la o firmă de construcții, a reușit să dea peste cap toate pronosticurile și să obțină premiul cel mare de 120.000, la care s-a adăugat încă o sumă de 10.000 euro pentru originalitate.

Ce va face cu banii? Simplu, ar vrea să investească la un moment dat în marea lui pasiune: dansul. Dar toate la timpul lor.

„Mă simt foarte bine. Sunt foarte fericit! Nu m-am gândit că pot să fiu eu marele câștigător. Toți de aici au fost foarte talentați”, a declarat tânărul după primirea trofeului.

Darius este elev la Liceul de Coregrafie și Artă Dramatică Octavian Stroia din Cluj- Napoca și locuiește la internat. A plecat de acasă de la vârsta de 8 ani, dornic să se inițieze în arta dansului. De-a lungul timpului, a participat la mai multe concursuri în țară și străinătate, reușind să se claseze pe prima poziție de mai multe ori – locul I la Freedom Dance Festival din Ungaria, dar și la Bucharest Dance Festival.

La „Românii au talent” a reușit să-l convingă pe Mihai Bobonete să-i acorde un Golden Buzz cu care a ajuns direct în semifinală, unde nu doar că a impresionat, dar a câștigat și premiul pentru originalitate chiar de la  începutul emisiunii. Marea lovitură a dat-o în finală, emoționând juriul, dar și telespectatorii cu o prestație explozivă: un moment de dans contemporan şi balet, plin de mişcări spectaculoase, pe melodia „In your room” de la Depeche Mode.

Cine au fost finaliștii din 2022

Pe podium au mai urcat Emanuel Ion, locul II, recompensat cu un premiu de 20.000 euro, dar și Martina Meola, care a câștigat 10.000 euro.

Finaliștii acestui sezon au fost Darius Mabda, Ana-Maria Mircea, Emanuel Ion, Aurel Niamțu, Bianca Ciocîrlan, X-treme Brothers, Martina Meola, Raisa Radu, Gabriela Dincă, Zametheea și Alex Dowis.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...