Pozitiv la Covid, președintele Joe Biden se simte foarte bine, spune medicul său

Deși testul de Covid, efectuat vineri, a avut rezultat pozitiv, președintele Joe Biden se simte în continuare ”foarte bine”, a transmis medicul său personal Kevin O’Connor, potrivit Reuters.

”Preşedintele continuă să se simtă foarte bine. Tusea aproape că a încetat. Temperatura sa, pulsul, tensiunea, intensitatea respiraţiei şi saturaţia de oxigen sunt în continuare aproape normale. Plămânii săi rămân curaţi”, notează în acest raport medicul lui Biden.

Președintele SUA este în continuare în izolare și lucrează de acasă, a mai precizat medicul său în raportul despre starea de sănătate a preşedintelui pe care-l anunţă zilnic de când liderul de la Casa Albă s-a infectat.

După primul test pozitiv și tratamentul împotriva coronavirusului, președintele Joe Biden părea că s-a vindecat mai ales că mai multe teste au indicat rezultat negativ. Dar după numai câteva zile, Joe Biden a fost testat din nou și rezultatul a fost din nou pozitiv. În opinia medicului Kevin O’Connor este vorba despre o ”recădere”, ceea ce s-a observat la un procent redus de pacienți tratați cu antiviralul Paxlovid.

Mai multe articole...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole