Prahova: Angajaţii fabricii de prelucrare a laptelui cuprinsă de incendiu s-au autoevacuat

Angajaţii fabricii de prelucrare a laptelui din Mizil, unde a izbucnit un incendiu, luni dimineaţa, s-au autoevacuat şi nu sunt înregistrate victime, informează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Prahova.

Conform sursei citate, pompierii prahoveni acţionează pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu produs la o fabrică din oraşul Mizil, ce are ca domeniu de activitate prelucrarea laptelui.

Incendiul se manifestă cu flacără deschisă şi degajare de fum, la nivelul acoperişului, pe o suprafaţă de aproximativ 450 de metri pătraţi. ISU Prahova precizează că nu se impune transmiterea unui mesaj RO-ALERT.

„Din informaţiile pe care le deţin în prezent, angajaţii operatorului economic s-au autoevacuat, nefiind înregistrate victime”, arată sursa citată.

Pentru gestionarea operativa a evenimentului au fost mobilizaţi 30 de pompieri cu cinci autospeciale de stingere, o autospecială de descarcerare, o autospecială de grupă operativă şi o ambulanţă SMURD.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Hamburger cu carne de plastic la McDonald’s în București EXCLUSIV

Hamburger cu carne de plastic la McDonald’s, da ați citit bine. Ieri am avut parte de cea  mai urâtă experință pe care o puteam...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...