Precizările medicului: Pentru ce a fost internat, mai exact, fostul președinte american Bill Clinton (VIDEO)

Fostul preşedinte american Bill Clinton a fost externat, duminică, din spitalul californian unde fusese internat, marţi, pentru o infecţie, a anunţat şeful echipei de medici care i-a acordat îngrijiri, relatează AFP.

Preşedintele a ieşit astăzi din centrul medical UC Irvine”, a declarat dr. Alpesh N. Amin, într-un comunicat. În imaginile difuzate în direct de CNN se poate vedea cum fostul lider de la Casa Albă, cu masca pe figură, şi soţia sa, Hillary, părăsesc unitatea medicală. “Febra sa şi numărul de globule albe au revenit la normal şi se va întoarce la locuinţa sa din New York pentru a-şi termina tratamentul cu antibiotice”, a adăugat dr. Amin.

În vârstă de 75 de ani, Bill Clinton a suferit o infecţie a căilor urinare care s-a propagat apoi în sistemul sanguin, provocând o septicemie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine a participat la petrecerea clanului Bădălău de Paște

Petrecere pe lux și opulență la salonul de fițe Monato din Bolintin Vale. Chiar dacă unora le bate pușcăria la ușă, membrii clanului Bădălău...

„Sănătate, pace, bucurie și prosperitate”: Mesajul premierului Nicolae Ciucă, cu prilejul...

Premierul Nicolae Ciucă a adresat un mesaj cu prilejul intrării în luna postului Ramadan: „Musulmanii din România reprezintă un autentic model de Islam moderat,...