Prefectul Capitalei, Alin Stoica: Următoarele date de la care noi relaxări ar putea să apară sunt 1 iulie și 1 august

Prefectul Capitalei, Alin Stoica, consideră că este încă prematur să discutăm încă despre noi relaxări a restricțiilor, altele decât cele care au intrat în vigoare la data de 1 iunie.

Cu toate acestea, prefectul Alin Stoica, a subliniat că au fost invocate două date: 1 iulie și 1 august, când autoritățile vor analiza situația epidemiologică și vor discuta posibilitatea anulării altor restricții. 

Când ar putea avea loc noi măsuri de relaxare

“Următoarele date de la care noi relaxări ar putea să apară sunt 1 iulie și 1 august, însă trebuie să urmărim și campania de vaccinare și dacă facem progrese importante până atunci. După cum observăm, relaxările care au fost propuse și aprobate de guvern acum, sunt în strânsă legătură și cu vaccinarea, deci multe din activități sunt permise persoanelor vaccinate”,a  declarat Alin Stoica la B1TV.

Ce măsuri au intrat în vigoare marți

Începând de marți, intră în vigoare mai multe măsuri de relaxare, printre care se numără creșterea numărului persoanelor care pot participa la activități culturale, artistice, de divertisment, desfășurarea evenimentelor sportive dar și a evenimentelor private, precum nunțile sau botezurile.

Citește mai multe:

Care sunt măsurile de relaxare care au intrat în vigoare de azi, 1 iunie

Mai multe articole...

Cele mai citite articole