PREMIERĂ. Epidemia de COVID 19 a închis Garda de Mediu Timiș, dar directorul merge la birou

Ceea ce se întâmplă la ora actuală la Garda de Mediu Timiș condusă de comisarul șef Liviu Neguț, finul fostului deputat PDL Alin Popoviciu, întrece orice imaginație și demonstrează că Garda Națională de Mediu condusă de Mărioara Gătej este un sat fără stăpân unde fiecare face ce-l taie capul.

Comisariatul închis, comisarul șef la birou

PUTEREA a semnalat recent că șapte dintre cei 11 angajații ai Gărzii Naționale de Mediu – Comisariatul Regional Timiș, au fost depistați pozitiv. La ora actuală, toți cei zece comisari stau acasă în carantină și izolare, dar comisarul șef Liviu Neguț,  care a fost permanent în contact cu angajații, vine zilnic la birou.

Practic, Comisariatul Regional Timiș este închis din cauza cazurilor de COVID 19, dar, atenție, directorul merge la job ca și cum nimic nu s-ar întâmpla. Este singurul comisariat al Gărzii Naționale de Mediu din țară care a tras obloanele din cauza epidemiei de COVID-19.

Trebuie precizat că Liviu Neguț n-are nicio legătură cu mediul, el fiind până iunie 2020 șef la AJOFM Timiș. De asemenea, este de semnalat faptul că la angajații Gărzii de Mediu Timiș au primit doar câte patru măști pe lună, iar în sediul comisariatul nu s-au nici cele mai elementare măsuri de dezinfectare și prevenire a epidemiei de coronavirus.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Ultimele articole