Premierul Ciucă despre posibile remanieri: Nu cred că e momentul oportun să discutăm acum despre astfel de decizii

Premierul Nicolae Ciucă a declarat miercuri, la Suceava, că nu este oportun ca în acest moment să se discute despre eventuale remanieri guvernamentale.

„Nu cred că este momentul oportun să discutăm acum despre astfel de decizii, în condiţiile în care ne aflăm în prim proces de analiză a ceea ce facem, astfel încât să avem un plan coerent pentru iarna 2022/2023. Discuţiile acestea în care cineva îşi doreşte sau cineva nu îşi doreşte să fie ministru sau doreşte ca cineva din guvern să plece sunt chestiuni care în momentul de faţă nu fac obiectul – cel puţin în perioada imediat următoare – a se întâmpla”, a subliniat prim-ministrul.

Nicolae Ciucă a subliniat că remanierea guvernamentală este atributul premierului, dar că, atunci când va fi cazul, va discuta cu liderii partidelor din coaliţie.

„În calitate de premier am să-mi asum această responsabilitate şi desigur voi avea discuţii cu fiecare dintre liderii partidelor din coaliţie. Şi atunci când va fi cazul şi dacă va fi cazul, vom proceda la remaniere”, a spus premierul Nicolae Ciucă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

O polițistă de la Rutieră înjură ca la ușa cortului. Conducerea...

O polițistă din București s-a filmat cu cameră body cam din dotare în timp ce înjura ca la ușa cortului un șofer tras pe...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...