Premierul Florin Cîțu se află în prima vizită de lucru de la învestire în județul Vrancea

Prim-ministrul Florin Cîţu efectuează astăzi, 6 martie 2021, o vizită de lucru în judeţul Vrancea, ocazie cu care va participa la o dezbatere organizată de Consiliul Judeţean cu reprezentanţii structurilor asociative ale unităţilor administrativ-teritoriale privind bugetul pentru acest an.

În cadrul dezbaterii vor fi abordate teme precum: Programul Naţional de Redresare şi Rezilienţă, investiţii şi oportunităţi de finanţare cu fonduri europene, măsuri fiscale pentru anul 2021.

La eveniment participă structuri asociative ale UAT-urilor din judeţul Vrancea – Asociaţia Municipiilor din România, Asociaţia Oraşelor din România, Asociaţia Comunelor din România, Asociaţia Secretarilor de Primării din România -, precum şi primari, conducerea Instituţiei Prefectului Vrancea, reprezentanţi ai Administraţiei Judeţene a Finanţelor Publice Vrancea, ai Direcţiei de Sănătate Publică, oameni de afaceri vrânceni.

Dezbaterea va avea loc la sediul CJ Vrancea şi va fi transmisă live pe pagina de Facebook a instituţiei.

Potrivit CJ Vrancea, aceasta este prima vizită oficială în teritoriu a premierului Florin Cîţu de la învestirea sa în funcţie.

Aceasta are loc la invitaţia preşedintelui Consiliului Judeţean (CJ) Vrancea, Cătălin Toma, şi a deputatului Ion Ştefan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...