Premierul Nicolae Ciucă se întâlnește în această seară cu Ursula von der Leyen, președintele Comisiei Europene

Premierul Nicolae Ciucă se întâlneşte în această seară, începând cu ora 21,30, cu preşedintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen.

Reprezentanţa Comisiei Europene în România a anunţat, pe Facebook, că Ursula von der Leyen ajunge miercuri în România.

„Preşedinta CE va vizita România şi Slovacia pentru a discuta cu liderii acestor ţări despre situaţia din Ucraina şi despre sprijinul Europei pentru refugiaţii din Ucraina”, a scris, pe Twitter, Dana Spinanţ, purtătorul de cuvânt adjunct al Comisiei Europene.

În cursul zilei de joi, preşedintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, va fi primit la Palatul Cotroceni de preşedintele Klaus Iohannis.

Potrivit Administraţiei Prezidenţiale, şeful statului o va primi pe Ursula von der Leyen la ora 10,00. Cei doi vor avea convorbiri tete-a-tete şi convorbiri oficiale, la finalul cărora vor susţine declaraţii comune de presă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...

Judecător unic în România: S-a pensionat a doua zi după ce...

Mişcare interesantă în Justiţia română, care devoalează interesele din dosarele cu miză. Judecătorul Nicolae Comaromi (FOTO) de la Tribunalul Timiş”, pensionat pe 22 decembrie...