Premierul Orban, primarul și prefectul Capitalei, vizită de mulțumire la call centerul Covid 19

O delegație în frunte cu prim ministrul Ludovic Orban, primarul general al Bucureștiului, Nicușor Dan, și prefectul Traian Berbeceanu s-a deplasat duminică dimineață într-o vizită la call centerul Covid 19 din incinta Stadionului Național.

„A fost o vizită să le mulțumim voluntarilor studenți la medicină, care ne ajută în call centerul ce asigură legătura cu cetățenii, în bătălia Covid”, a motivat prezența premierul Orban.

Conform acestuia, este vorba de 72 de posturi în care activează, în două ture, studenți de la Universitatea de Medicină și Farmacie Carol Davila din București. Nu este singurul centru de informare din București ci a fost creat suplimentar, pentru a face față numărului mare de solicitări legate de îmbolnăvirea cu noul tip de Coronavirus.

Întrebat de ce se mai așteaptă încă mult la telefon pentru a se primi un răspuns, premierul a dat vina pe numărul mare de apeluri.

„Creșterea ratei de răspuns a fost obiectivul urmărit. E foarte greu să răspunzi la mii de apeluri, dar s-au făcut îmbunătățiri, s-a crescut capacitatea de răspuns, obiectivul e să răspundem în timp la toate solicitările”, a precizat premierul.

Primarul Nicușor Dana spus încă o dată că nu se pune problema carantinării întregii Capitale și nici măcar a sectoarelor, ci doar a unor zone mici, punctuale, de tipul unei străzi sau a câtorva artere de circulație. Cât privește modul în care se va proceda, a răspuns că polițiștii au suficientă expertiză în domeniu să se descurce în astfel de situații.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine este candidatul AUR la șefia Consiliului Județean Maramureș

În deplasările sale prin țară, liderul AUR George Simion urmărește și identificarea unor candidați pentru alegerile locale, atât la primării, dar și la consiliile...
Justiție CCR

Surpriză: Cine sunt judecătorii pensionari respinși de CSM la examenul de...

Mai mulți magistrați pensionari s-au prezentat în urmă cu câteva zile la CSM la examenul de reîncadrare în sistem, însă nu a fost cu...