Presa din Norvegia nu crede că Viking va trece de FCSB în play-off-ul Conference League, în ciuda victoriei din tur: „La București a fost un jaf al fotbalului”

FCSB va evolua cu Viking, joi de la ora 20:00, în returul play-off-ului Conference League.

În prima manșă, norvegienii s-au impus cu 2-1, dar presa din țara nordică nu este încrezătoare că Viking va obține calificarea în grupele competiției.

Morten Jensen a subliniat rapid după meci că românii sunt în continuare favoriți la calificare. Nu este departe de adevăr. Chiar dacă Viking va juca acum pe sintetic, suprafață pe care probabil că adversarul o urăște intens, au fost atât de mulți jucători buni din punct de vedere individual la FCSB, încât oricare poate exploda oricând.

Unul dintre ei a fost căpitanul Florinel Coman, care a făcut ravagii cu Viking. Aripa echipei naționale s-a învârtit cu cei mai mulți dintre fundașii norvegieni și a avut mai multe situații periculoase. Dacă suntem complet sinceri cu noi înșine, meciul de la București a fost ceva aproape de un jaf al fotbalului, în ciuda unui plan de joc bun.

FCSB a avut două bare și mult mai multe șanse decât Viking. Chiar dacă este un joc acasă, acesta nu este un meci pe care vikingii îl vor controla. Excesul de încredere poate deveni rapid cel mai mare dușman al lor”, au scris cei de la Dagsavisen.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...
Austria este una dintre țările care se opune ca România să adere la spațiul Schngen SURSA FOTO: https://www.schengenvisainfo.com/

Ce a cerut Austria ca România să intre în Spațiul Schengen

Refuzul categoric al Austriei de a intra România în Spațiul Schengen ascunde o mulțime de interese economice și financiare uriașe. Potrivit informațiilor noastre provenite din...