Presa din Ungaria, scandalizată de discursul lui Gigi Becali: „Amenință Sepsi și guvernul Ungariei pe un stil agresiv și xenofob”

Cu titlul „România: Becali amenință Sepsi și guvernul Ungariei” , cel mai important cotidian de sport din Ungaria, Nemzeti Sport, a acordat spații largi discursului lui Gigi Becali.

Finanțatorul echipei FCSB, Gigi Becali (64 de ani), a declarat, marţi, că dacă Sepsi va avea un parcurs foarte bun în campionat, el va mai investi 10 milioane de euro în vicecampioana României.

Omul de afaceri a mai spus că este „dușman al lui Viktor Orban”, iar presa din Ungaria a reacționat.

Cu titlul „România: Becali amenință Sepsi și guvernul Ungariei” , cel mai important cotidian de sport din Ungaria, Nemzeti Sport, a acordat spații largi discursului lui Gigi Becali.

După două înfrângeri în câteva zile (0-1 cu Saburtalo și 0-2 cu Rapid), Becali, care își schimbă des opiniile, a vorbit despre ieșirea sa din fotbal. Marți, însă, într-un cu totul alt ton, într-un stil agresiv și xenofob, a anunțat că e gata să investească 10 milioane de euro pentru ca Sepsi să nu iasă campioană.

În acest sezon, echipa nu a câștigat niciun meci și a înscris doar un gol, și acela din penalty. În schimb, Sepsi a luat Supercupa României, a strâns patru puncte în primele două etape de campionat și a câștigat în Conference League, 3-1 cu Olimpija Ljubljana”, a scris publicația amintită.

Dacă echipa asta la finalul turului este pe primul loc sau acolo, până în trei puncte faţă de CFR şi Craiova… că eu cu ei mă bat. Cu restul nu am treabă, nu mă bat eu cu restul… Să facă Rapidul ce vrea, e problema lor… Iar dacă Sepsi cumva se ridică, o să investesc eu mai mulţi bani ca Viktor Orban. Că nu îi las pe unguri să treacă peste FCSB niciodată în viaţa lor. Să nu se creadă că e ameninţare sau discriminare. Dar pe Sepsi OSK îi vom ţine mereu la respect acolo. Dacă ei prind putere, eu mai investesc 10 milioane de euro. Tot ce e neam cu Sepsi OSK îi voi spulbera… la fotbal, nu la altele. Viktor Orban poate să vină cât vrea el pe stadioane, că tot râul, ramul… aşa că, duşmani. Deci cât sunt eu în fotbal, Viktor Orban, pofta-n cui. Eu acum o să vreau să mă bat cu Guvernul Ungariei… ei să bage bani, eu să bag, să vedem care e mai tare. Îi invit la luptă. Sepsi OSK cu Viktor Orban şi eu cu FCSB. I-am aruncat mănuşa lui Viktor Orban-rusul, Viktor Orban-Putin”, a declarat Becali.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Tânăr de 33 de ani, dispărut subit de patru zile din...

Familia tânărului a apelat la Poliție, dar până acum pe site-ul IGPR numele acestuia nu figurează la persoane dispărute. Cotidianul Puterea a fost contactat astãzi...

După ce a „încasat” 13 ani de închisoare, celebrul Mihail Boldea...

Mihail Boldea a redevenit avocat. Vă aduceți aminte, desigur, de Mihail Boldea, fostul deputat PDL urmărit internațional după ce a fugit din țară, pe...