Președintele CJ Ilfov, Hubert Thuma: Afterschool ”ca la carte” pentru copiii din localitatea 1 Decembrie

Publicat: 17 apr. 2024, 21:01, de Magda Marincovici, în SOCIAL , ? cititori
Președintele CJ Ilfov, Hubert Thuma: Afterschool ”ca la carte” pentru copiii din localitatea 1 Decembrie

Președintele Consiliului Județean Ilfov, Hubert Thuma, anunță că, în următoarea perioadă, copiii din localitatea 1 Decembrie vor avea un afterschool ”ca la carte”.

Aproape 200 de familii din localitatea 1 Decembrie vor avea unde să își lase copiii, în siguranță, până se întorc de la serviciu, transmite Hubert Thuma, președintele Consiliului Județean Ilfov.

Este vorba despre un afterschool modern, finanțat din fonduri de la Consiliul Județean Ilfov, în asociere cu Primăria 1 Decembrie, dar și din fonduri europene.

”Un afterschool cu opt săli de clasă își va deschide porțile săptămânile următoare. E totul ca la carte. Totul arată impecabil. Părinții și copiii au fost deja și în vizită, zilele trecute.

Cei mici vor învăța și își vor face temele într-un mediu organizat și supravegheat. Au acces la tot felul de activități dinamice, pot opta pentru cursuri de pictură, pian, șah, robotică.

Clădirea are parter și etaj, o suprafață totală de aproximativ 800 de metri pătrați și o capacitate de 173 de locuri. Proiectul este finanțat cu bani de la CJ Ilfov, în asociere cu Primăria 1 Decembrie, dar și din fonduri europene”, precizează președintele Thuma pe Facebook.

Acesta îl felicită pe primarul Gheorghe Petre pentru această investiție! ”Dar și pentru modul corect în care își gospodărește localitatea. Continuăm împreună! În Ilfov se poate. Din suflet, pentru comunitate”, mai scrie președintele Consiliului Județean.