Președintele CS Dinamo adus de la „Doi și-un sfert”de Marcel Vela, Ionuț Popa, face mișto de Bode și de presă

PUTEREA a solicitat ministrului de Interne, Lucian Bode, să precizeze care sunt remunerațiile unor sportivi de handbal, baschet, rugby sau polo de la Clubul Sportiv Dinamo, dar prin răspunsul comandantului Ionuț-Adrian Popa a făcut mișto atât de ministrul său dar mai ales de presă, adică câini latră caravana trece și continuăm să  tăiem frunză la câini pe banii publici.

Diversiune ieftină

Pe data de 5 decembrie 2021, PUTEREA a solicitat ministrului de Interne Lucian Bode câteva informații privind activitatea sportivă și anumite finanțări ale Clubului Sportiv Dinamo București, printre care și date despre ”Care sunt remunerațiile lunare ale fiecărei jucător de la echipa masculină de handbal, rugby, polo și baschet de la CS Dinamo București, inclusiv a celor pe contract de prestării servicii activitate sportivă, atât pentru sportive cât și pentru antrenori și membrii stafului tehnic?”.

Deși procedura legală este că cel solicitat să răspundă, adică Ministerul Afacerilor Interne, la solicitatrea noastră a răspuns președintele CS Dinamo, comisarul de poliție Ionuț-Adrian Popa venit de la „Doi și-un sfert” și impus de fostul ministru Marcel Vela. La întrebarea mai sus menționată, răspunsul președintelui dinamovist este unul halucinant.

”Pentru sportivii, antrenorii și ceilalți membrii ai colectivelor tehnice cu statut de angajați în cadrul CS Dinamo-Ministerul Afacerilor Interne, informațiile legate de veniturile acestora se regăsesc în declarațiile de avere, pe care le puteți accesa pe website-tul CS Dinamo, la secțiunea Administrativ”, se menționează în răspunsul comisarului de poliției Ionuț Popa.

Dar pe website-tul CS Dinamo toate veniturile angajaților trecute în declarațiile de avere sunt anonimizate, adică nu sunt trecute. Și nu numai pentru anul fiscal 2020, dar și pe 2019 iar pentru 2018 nu mai există.

Așadar, președintele CS Dinamo ne-a luat la mișto, dar, în același timp a furnizat informații false într-un inscris oficial pe care și l-a asumat privind cheltuirea banilor publici.

Poate totuși conducerea Ministerului de Interne va clarifica modul de comunicarea al celor de la CS Dinamo București, adică să nu mai transmită informații false doar ca să de afle în treabă. Dar, în perioada următoare vom dezvălui și cum s-au tocat banii publici ai acestui club și cine sunt beneficiarii direcți și indirecț

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...