Președintele Iohannis – zgârcit sau econom? Ce face la el acasă (VIDEO)

De multă vreme se fac ironii în societatea românească pe seama așa-zisei zgârcenii native a președintelui Iohannis. Este președintele Iohannis zgârcit sau econom? 

Președintele Klaus Iohannis a discutat cu presa, joi, înainte să participe la reuniunea Consiliului European, și a fost întrebat, printre altele, cum economisește energie electrică și gaze în locuința sa. Cu alte cuvinte, președintele le-a explicat jurnaliștilor ce face la el acasă pe segmentul economisirea energiei.

Președintele Iohannis – zgârcit sau econom? 

Întrebat dacă reduce consumul de energie electrică și gaze în locuința sa și în ce constă aceste reduceri, șeful statului a explicat: „În ce mă privește personal, dintotdeauna am evitat risipa. Pentru mine, nu este absolut nimic nou și asta are toate aspectele cunoscute.

Nu am niciodată o temperatură exagerat de mare în casă, nici temperatura apei calde nu este foarte mare, electricitatea se folosește atunci când chiar chiar trebuie și nu ca să iluminăm grădina, ș.a.m.d. Sunt multe chestiuni mici, dar care însumate se văd și la bani, adică plătesc ceva mai puțin”.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

O polițistă de la Rutieră înjură ca la ușa cortului. Conducerea...

O polițistă din București s-a filmat cu cameră body cam din dotare în timp ce înjura ca la ușa cortului un șofer tras pe...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...