Președintele Klaus Iohannis și soția sa, surprinși fără mască de protecție duminică la Sibiu

Pandemia de coronavirus a început să facă, din nou, ravagii la noi în țară. Din cauza înmulțirii cazurilor de infectare, în multe localități din țară a devenit obligatoriu portul măștii de protecție în aer liber, pentru limitarea numărului de îmbolnăviri. Acest lucru s-a întâmplat și în Sibiu, însă se pare că președintele Klaus Iohannis nu a fost anunțat de schimbarea regulilor.

Mai clar, președintele Klaus Iohannis și soția sa, Carmen, au fost prezenți duminică la slujba de la Biserica Evanghelică din municipiul Sibiu, cu această ocazie având loc şi inaugurarea lăcaşului de cult după renovare.

Conform unei filmări făcute de Știri de Sibiu, cei doi soți au fost surprinși în spațiu public, printre oameni, nepurtând masca de protecție, deși toate persoanele din jurul acestora aveau materialul sanitar pe față.

Vezi VIDEO AICI: https://www.facebook.com/1395546624036838/videos/274869644363489

Obligativitatea purtării măștii de protecție în municipiul Sibiu în toate spațiile publice deschise a fost impusă prin hotărârea Comitetului Județean pentru Situații de Urgență de sâmbătă, 9 octombrie. Această hotărâre impunea prelungirea stării de alertă precum şi aprobarea unor măsuri suplimentare de prevenire şi combatere a contaminării cu virusul SARS-CoV-2, începând din 10 octombrie, ora 00:00.

Prefectura Sibiu a transmis încă din 8 octombrie informațiile referitoare la obligativitatea purtării măștii de protecție în spațiile publice deschise în localitățile care au depășit incidența de 6 cazuri la mia de locuitori.

2 COMENTARII

  1. Dar pe ala de la aur, simion cu ai lui,mari adunaturi pentru nu se stie ce, exact, pe aia nu i-ati vazut??? Cum asa? Ca au fost in Sibiu in acu o saptamana si au facut live pe facebook.Toti fara masti! Aia nu vi se pare ca va nedreptatesc mai cetateni, ca se considera mai presus de lege? Sa va fie rusine! Apropo: asa-i ca daca dai datele din buletin cuiva,te poti trezi ca face careva credit in numele tau? Asa o fi? Ia cercetati, inloc sa panditi presedintele si sa il denigrati.

  2. Dar pe ala de la aur, simion cu ai lui,mari adunatori de semnaturi pentru nu se stie ce, exact, pe aia nu i-ati vazut??? Cum asa? Ca au fost in Sibiu acu o saptamana si au facut live pe facebook.Toti erau fara masti. Toti ! Aia nu vi se pare ca va nedreptatesc, mai cetateni, ca se considera mai presus de lega? Sa va fie de rusine! Apropo: asa-i ca daca dai datele din buletin cuiva,te poti trezi ca acela caruia i-ai dat datele, poate face credit in numele tau? Asa o fi? Ia mai bine cercetati asta,inloc sa panditi presedintele si sa il denigrati.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Dănuț Păle ține CV-ul la secret. A dezvoltat o afacere de...

Afacerile de tip cartel au devenit o normalitate în România. În timp ce directorii sau șefii din instituții semnează pentru contracte din bani publici...

Dragnea Adonis, directorul de la DSVSA Buzău, a divorțat de soție...

Dragnea Adonis Laurențiu, directorul DSVSA Buzău, este doar unul dintre cei trei membrii ai familiei Dragnea care se înfruptă din salarii de peste 10.000...