Președintele Serbiei: Acordul de la Bruxelles cu Kosovo nu mai există

Președintele Serbiei Aleksandar Vučić a declarat că președintele instituțiilor provizorii de la Priština, Aljbin Kurti, a decis să-i atace pe sârbi, a încălcat Acordul de la Bruxelles și tinde să afecteze pacea în Kosovo și Metohia, menționând că Serbia va fi întotdeauna alături de poporul său.

La ordinul lui Aljbin Kurti a fost destituită judecătoarea Ljiljana Stevanović, dar este planificată și destituirea ofițerilor de poliție care au luat parte la ședința Consiliului pentru Securitate Națională care a avut loc recent la Belgrad.

Aljbin Kurti a decis să-i atace pe sârbi, Acordul de la Bruxelles a fost încălcat și la dorința lui și acelora care-l protejează, Acordul de la Bruxelles nu mai există, a transmis președintele Vučić, potrivit rts.rs.

Serbia dorește să păstreze pacea și din această cauză avertizez și țările Quintei și comunitataea internațională. Ultimul meu mesaj este că orice ar face, Serbia va fi alături de poporul său“, a spus Vučić.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Petrecere PORNO de 8 Martie în cel mai luxos club din...

Mai multe doamne și domnișoare din lumea politică și din lumea de business a Bucureștiului au petrecut într-un club luxos alături de un bărbat...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...