Prima proprietate de lux din România ce poate fi cumpărată cu Bitcoin: un penthouse pop-art din centrul Capitalei

Un penthouse pop-art din centrul Bucureştiului, listat la mai mult de 1,7 milioane de euro, este prima proprietate de lux din România ce poate fi cumpărată cu Bitcoin.

Aflată în zona Dorobanţi, proprietatea face parte dintr-un complex construit relativ recent.

Proprietarul penthouse-ului a investit deopotrivă în finisaje şi tehnologie de ultimă generaţie, dar şi în design-ul ce uneşte stilistic toate suprafeţele imobilului.

Preţul de listare este 1.750.000 de euro, iar vânzarea lui este intermediată de Sotheby’s International Realty, conform News.ro.

Compania a intermediat încă din 2017 pe piaţa din Statele Unite ale Americii tranzacţii care au permis plata cu Bitcoin. Dat fiind că această metodă de plată a început să fie acceptată şi în alte pieţe imobiliare europene, a anunţat acum prima proprietate de lux din România al cărei proprietar acceptă plata cu Bitcoin.

La începutul lui 2021, şi casa de licitaţii Sotheby’s a anunţat că acceptă plata prin intermediul Bitcoin şi Ether pentru lucrări fizice de artă, precum şi pentru diamante rare.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Petrecere PORNO de 8 Martie în cel mai luxos club din...

Mai multe doamne și domnișoare din lumea politică și din lumea de business a Bucureștiului au petrecut într-un club luxos alături de un bărbat...

EXCLUSIV. Cutremur în masoneria română: Radu Bălănescu exclus definitiv din Marea...

Scandalurile din ultima perioadă au escaladat atât de mult încât Marea Lojă Națională din România a devenit un circ ambulant unde rolul dresorului este...