Prima reacție a lui Bode în cazul poliţistului care a lovit-o mortal pe Raisa: Nu executa o misiune de urgenţă. Vorbim de o faptă ireparabilă

În urma accidentului tragic de joi, în care un polițist a lovit două fetițe pe trecerea de pietoni, în București, pe una din acestea accidentând-o mortal, Ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, are prima reacție.

În primul rând, acesta își exprimă regretele pentru această tragedie, spunând că sentimentul este unul cutremurător şi că „vorbim de o faptă ireparabilă”.

Bode a anunţat măsurile luate până acum în acest caz, precizând că poliţistul nu executa o misiune de urgenţă. El a anunţat că va fi revizuită procedura de selecţie a personalului din sursă externă, dat fiind că poliţistul care a produs accidentul fusese recrutat astfel.

Am decis să reanalizăm la nivelul MAI procesul de recrutare din sursă externă, pe cât de necesar, pe atât de riscant în unele situaţii”, a afirmat Bode, luni.

El a vorbit despre deficitul de personal din minister.

Suntem obligaţi să recurgem la această procedură de selecţie pentru a acoperi acest eficit de personal uriaş din MAI”, a explicat el. Bode a adăugat că se va „pune accent în continuare pe componenta de recrutare de specialişti în MAI în acţiunile de recrutare din sursă externă”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

După ce a „încasat” 13 ani de închisoare, celebrul Mihail Boldea...

Mihail Boldea a redevenit avocat. Vă aduceți aminte, desigur, de Mihail Boldea, fostul deputat PDL urmărit internațional după ce a fugit din țară, pe...

India va depăși China la numărul de locuitori, în acest an

India ar putea fi țara cea mai populată din lume până la mijlocul acestui an, depășind China cu aproape trei milioane de locuitori, potrivit...