Prima zi a Dianei Șoșoacă în Senat. Parlamentarul a marcat momentul printr-un live pe Facebook: E foarte frumoasă sala, am mai fost p-aicea

Diana Șoșoacă a pornit un live pe pagina sa de Facebook pentru a le arăta oamenilor cum își petrece prima zi în Parlament.

Diana Șoșoacă nu a purtat mască în prima ei zi de senator. Șoșoacă a filmat camera Senatului și a precizat că PLUS a fost așezat între PNL și PSD. „Va fi foarte interesante toate sedintele”, a spus Șoșoacă.

„O grămadă de oameni pe care i-ați văzut la televizor(…)E foarte frumoasă sala, am mai fost p-aicea”, a spus Diana Șoșoacă în live-ul de pe Facebook.

În viziunea Dianei Șoșoacă, Senatul este o groapă cu hiene.

„Dacă cineva a spus că am venit în groapa cu lei s-a înșelat. Am venit în groapa cu hiene. Parlamentul ăsta e locul în care nimic nu rămâne secret. Totul se aude, totul se înregistrează”, a spus Diana Șoșoacă, în timp ce se înregistra în direct.

Diana Șoșoacă a mai precizat că „a semnat condica” la intrarea în plen și că i s-a oferit un stilou „foarte elegant”, alături de Constituția României. În prima zi în plen, Diana Șoșoacă a venit îmbrăcată cu o ie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...