Prima zi a Dianei Șoșoacă în Senat. Parlamentarul a marcat momentul printr-un live pe Facebook: E foarte frumoasă sala, am mai fost p-aicea

Diana Șoșoacă a pornit un live pe pagina sa de Facebook pentru a le arăta oamenilor cum își petrece prima zi în Parlament.

Diana Șoșoacă nu a purtat mască în prima ei zi de senator. Șoșoacă a filmat camera Senatului și a precizat că PLUS a fost așezat între PNL și PSD. „Va fi foarte interesante toate sedintele”, a spus Șoșoacă.

„O grămadă de oameni pe care i-ați văzut la televizor(…)E foarte frumoasă sala, am mai fost p-aicea”, a spus Diana Șoșoacă în live-ul de pe Facebook.

În viziunea Dianei Șoșoacă, Senatul este o groapă cu hiene.

„Dacă cineva a spus că am venit în groapa cu lei s-a înșelat. Am venit în groapa cu hiene. Parlamentul ăsta e locul în care nimic nu rămâne secret. Totul se aude, totul se înregistrează”, a spus Diana Șoșoacă, în timp ce se înregistra în direct.

Diana Șoșoacă a mai precizat că „a semnat condica” la intrarea în plen și că i s-a oferit un stilou „foarte elegant”, alături de Constituția României. În prima zi în plen, Diana Șoșoacă a venit îmbrăcată cu o ie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Atac cu 130 de rachete în Tel Aviv. Ambasadorul Israelului în...

Ploaie de rachete lansate din Fâşia Gaza spre metropola israeliană Tel Aviv. Mişcarea islamistă Hamas a anunţat marţi seara că a lansat 130 de...
Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...