Primăria Capitalei a lăsat de izbeliște parcurile bucureștene dar și stadionul Arena Națională

La ora actuală, parcurile din Capitală, stadionul Arena Națională, Complexul sportiv Lia Manoliu și patinoarul Mihai Flamaropol sunt lăsate de izbeliște, adică fără pază, dintr-un motiv incredibil.

„Nu vă putem furniza informațiile cu privire la numărul posturilor de pază”

PUTEREA a solicitat primarului general Nicușor Dan să precizeze câte posturi de pază au fost bugetate în planul anual de achiziții publice al Primăriei Municipiului București pentru anul 2021.

Răspunsul Primăriei Capitalei a fost unul care nu mai lasă niciunei interpretări: „în Programul anual al achizițiilor publice pentru anul 2021 forma consolidata la 31.01.2021, la numărul curent 52 este planificată o achiziție prin licitație deschisă privind Servicii de pază și protecție pentru obiectivele Stadionul Arena Națională, Teren aferent viitoare Sala Multifuncțională – Complex Sportiv Lia Manoliu și Patinoar Mihai Flamaropol. La acest moment procedura nefiind inițiată, nu deținem documentația de atribuire, drept urmare nu vă putem furniza informațiile solicitate cu privire la numărul posturilor de pază”.

Practic, la acest moment nu se știe câte posturi de pază au fost bugetate pentru acest an, ceea ce înseamnă că la ora actuală nu este asigurată paza obiectivelor aflate sub tutela Primăriei Capitalei.

N-ai bani, n-ai pază!

Mai mult, justificarea Primărie Capitalei a faptului că la ora actuală nu există serviciu de pază pentru parcurile din București  este uluitoare „A.L.P.A.B. (Administraţia Lacuri Parcuri şi Agrement Bucureşti) nu poate angaja la ora actuală servicii de pază pentru parcurile din București din cauza lipsei fondurilor bugetare aprobate”.

Ca atare, la ora actuală parcurile din București sunt lăsate de izbeliște. Incredibil, dar adevărat!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...

Cine a participat la petrecerea clanului Bădălău de Paște

Petrecere pe lux și opulență la salonul de fițe Monato din Bolintin Vale. Chiar dacă unora le bate pușcăria la ușă, membrii clanului Bădălău...