Primăria Giurgiu premiază 45 de cuplurile longevive la finalul anului

Este o tradiție respectată de mulți ani la Giurgiu, ca, de Ziua Orașului și la sfârșit de an, autoritățile să premieze cuplurile ce au împlinit 50 de ani de căsnicie. Nici finalul lui 2022 nu face excepție, 45 de astfel cupluri fiind premiate, în cadru festiv, marți, de Sfântul Nicolae.

Cele 45 de cupluri care au împlinit 50 de ani de căsătorie au primit premii în bani, diplome şi flori din partea Primăriei municipiului Giurgiu.

„Sărbătorim astăzi un număr de 45 de cupluri de seniori din municipiul Giurgiu care au împlinit în acest an, în apropierea sărbătorilor de iarnă, 50 de ani de căsătorie.

Este deja o tradiţie ca primăvara, de Ziua municipiului Giurgiu, dar şi la final de an, să felicităm cuplurile longevive care au crescut, educat şi susţinut cu iubire generaţiile de astăzi”, a declarat marţi, primarul municipiului Giurgiu, Adrian Anghelescu.

Fiecare cuplu aniversat a primit din partea Primăriei municipiului Giurgiu câte un premiu în sumă de 500 de lei, buchete cu flori şi diplome de onoare, iar la finalul festivității seniorii au fost invitați la un spectacol folcloric susţinut de artiştii Centrului Cultural „Ion Vinea” în sala de spectacole a Ateneului Nicolae Bălănescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Scrisoarea amantei lui Ludovic Orban. Iubita lui Orban dă detalii șocante...

Ludovic Orban a avut o amantă mult mai tânără decât el, pe vremea când era premier. Tânăra, Cristina Todoran, supărată, probabil, de faptul că...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...