Primăria Giurgiu premiază 45 de cuplurile longevive la finalul anului

Este o tradiție respectată de mulți ani la Giurgiu, ca, de Ziua Orașului și la sfârșit de an, autoritățile să premieze cuplurile ce au împlinit 50 de ani de căsnicie. Nici finalul lui 2022 nu face excepție, 45 de astfel cupluri fiind premiate, în cadru festiv, marți, de Sfântul Nicolae.

Cele 45 de cupluri care au împlinit 50 de ani de căsătorie au primit premii în bani, diplome şi flori din partea Primăriei municipiului Giurgiu.

„Sărbătorim astăzi un număr de 45 de cupluri de seniori din municipiul Giurgiu care au împlinit în acest an, în apropierea sărbătorilor de iarnă, 50 de ani de căsătorie.

Este deja o tradiţie ca primăvara, de Ziua municipiului Giurgiu, dar şi la final de an, să felicităm cuplurile longevive care au crescut, educat şi susţinut cu iubire generaţiile de astăzi”, a declarat marţi, primarul municipiului Giurgiu, Adrian Anghelescu.

Fiecare cuplu aniversat a primit din partea Primăriei municipiului Giurgiu câte un premiu în sumă de 500 de lei, buchete cu flori şi diplome de onoare, iar la finalul festivității seniorii au fost invitați la un spectacol folcloric susţinut de artiştii Centrului Cultural „Ion Vinea” în sala de spectacole a Ateneului Nicolae Bălănescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...

Viață de nabab. 9.200 de euro, remunerația lunară a sindicalistului Anton...

Unul dintre cei mai vocali lideri de sindicat din învățământ, Anton Hadăr, abonat la emisiunile TV unde își dă cu părerea despre totul și...