Primăria Giurgiu, „scanată” de Inspecția Fiscală

De la o zi la alta, noul edil al municipiului Giurgiu, liberalul Adrian Anghelescu, descoperă noi „performanțe” realizate de fostul primar PP-DD, PSD, Pro România, Nicolae Barbu, care pot fi oricând omologate de DNA.

Dar, ca să se poată afla cât de cât dimensiunea „performanțelor” lui Barbu, primarul Adrian  Anghelescu a solicitat ajutorul ministrului Finanțelor, Florin Cîțu.

Astfel, de ieri, o echipă de la Inspecția Fiscală a descins în Primăria Giurgiu și, timp de o lună de zile, adică până pe 18 decembrie 2020, va scana documentele fiscale lăsate moștenire giurgiuvenilor de către traseistul primar Nicolae Barbu. 

PUTEREA a semnalat recent că edilul liberal a descoperit că fostul primar Nicolae Barbu a îndatorat municipalitatea pentru următorii șapte ani, ceea ce înseamnă că la ora actuală se poate pune lacătul pe sediul acesteia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine este candidatul AUR la șefia Consiliului Județean Maramureș

În deplasările sale prin țară, liderul AUR George Simion urmărește și identificarea unor candidați pentru alegerile locale, atât la primării, dar și la consiliile...
Justiție CCR

Surpriză: Cine sunt judecătorii pensionari respinși de CSM la examenul de...

Mai mulți magistrați pensionari s-au prezentat în urmă cu câteva zile la CSM la examenul de reîncadrare în sistem, însă nu a fost cu...