Primăria Sectorului 5, licitație pentru proiectarea și execuția a trei parcări de 93 mil. lei

Primăria Sectorului 5 a anunţat pe SICAP o licitaţie pentru proiectarea şi execuţia a trei parcări supraterane în Şoseaua Alexandriei, Calea Rahovei şi strada Bârcă, cu o valoare totală estimată de 92.879.507 lei.

Achiziţia este împărţită în două loturi. Primul vizează servicii de proiectare şi construirea unei parcări etajate P+3E cu zonă de piaţă volantă în Şoseaua Alexandriei nr. 22-24 (Strada Mărgeanului). Pentru acest lot, valoarea estimată este de de 53,3 milioane lei fără TVA, dintre care serviciile de proiectare ar urma să reprezinte 1,6 milioane lei.

Al doilea lot vizează servicii de proiectare şi construirea unei parcări P+2E în strada Bârcă nr. 2 şi a unei parcări etajate P+2E în Calea Rahovei nr. 327. Pentru acest lot valoarea estimată este de 39,5 milioane lei fără TVA, din care valoarea estimată pentru serviciile de proiectare este de 1,2 milioane lei.

În vederea evaluării, componenta financiară va reprezenta 60%, iar componenta tehnică 40%

Durata estimată a contractelor este de opt luni. Termen limită pentru primirea ofertelor: 15 iulie.

Pe 4 mai, Consiliul Local Sector 5 a aprobat indicatorii tehnico-economici pentru realizarea a trei parcări etajate. Parcările de pe Strada Bârcă şi de pe Calea Rahovei ar urma să asigure 142 de locuri de parcare. Potrivit hotărârii adoptate, cele două construcţii ar urma să fie realizate din structură metalică ce va adăposti parcările auto cu rampă de acces, iar la etaj se vor realiza spaţii conexe.

Se vor amenaja şi zone dotate cu rasteluri pentru biciclete şi motociclete. Suprafaţa verde a teraselor celor două parcări va avea gazon tip rulou, arbuşti şi flori în jardiniere. Lângă zonele verzi se vor amenaja câte două terenuri de sport.

De asemenea, parcarea de pe Şoseaua Alexandriei, în incinta spaţiului acoperit de la parter se va amenaja o piaţă volantă cu tarabe de 725 mp. Pe terasă sunt prevăzute două terenuri de sport, prevede proiectul adoptat de Consiliul Local.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...