Primăria Sectorului 6 vrea să amenajeze un parc de agrement pe un teren de 22.000 mp din Calea Plevnei

Consiliul Local al Sectorului 6 solicită Consiliului General al Municipiului Bucureşti transmiterea în administrare a unui teren cu o suprafaţă de 22.280 mp, situat în Calea Plevnei nr. 139 C, în vederea amenajării unui parc.

O hotărâre în acest sens a fost adoptată în şedinţa de marţi a Consiliului Local Sector 6, cu 23 de voturi „pentru” şi o abţinere. Finanţarea investiţiei se va realiza din bugetul propriu al administraţiei locale sau, după caz, prin asociere.

„Organizarea şi gestionarea aglomerărilor urbane trebuie să fie gândite şi planificate în perspectivă, pentru a putea contracara eficient influenţele negative ale dezvoltării socio-economice asupra mediului, prin raportarea permanentă la măsuri ecologice sustenabile, adaptate permanent dinamicii urbane. Acţiunile ce trebuie întreprinse presupun identificarea zonelor destructurate, degradate, nefuncţionale, în scopul valorificării potenţialului de care acestea dispun, pentru realizarea unor obiective urbane, moderne, care să răspundă nevoilor actuale ale comunităţii locale în plan economic, social şi cultural, care să faciliteze accesul populaţiei la activităţi recreative, culturale, sportive şi de agrement”, potrivit raportului de specialitate al proiectului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Dănuț Păle ține CV-ul la secret. A dezvoltat o afacere de...

Afacerile de tip cartel au devenit o normalitate în România. În timp ce directorii sau șefii din instituții semnează pentru contracte din bani publici...

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...