Primarii din Giurgiu, sub asediul amenințărilor lui Bădălău cu verificări ”controlate” de la Curtea de Conturi a României

Baronul PSD de Giurgiu, Niculae Bădălău, încearcă disperat să-i țină sub control pe primarii din județul Giurgiu printr-un joc murdar regizat sub umbrela Curții de Conturi a României.

Bădălău, de la furat saci cu grâu, la butoanele Curții de Conturi a României

Ca urmare a trocului politic, baronul PSD de Giurgiu, Niculae Bădălău, a ajuns, în 2019, adică tocmai când începuse să simtă în spate răcoarea de la Rahova după arestarea lui Liviu Dragnea, pe funcția de vicepreședinte al Autorității de Audit din cadrul Curții de Conturi a României.

Din această postură, el crede că l-a prins pe Dumnezeu de picior și, ca atare, a început să-și arate mușchii prin județul Giurgiu. De fapt, pentru el este un salt uriaș în carieră dacă ținem cont că în 1989 era arestat pentru că a furat patru saci de grâu iar acum a ajuns să controleze toate primăriile și ministerele din România.

Potrivit informațiilor noastre, ca să-și atare mușchii, Bădălău le-a transmis primarilor din județ, atât de la PSD cât și de la PNL, că cine nu-i cântă-n strună va fi scanat de către Curtea de Conturi a României. Totodată, pe lângă amenințările cu acele controale teleghidate ale Curții de Conturi a României, Bădălău le-a mai spus primarilor că el va reveni pe cai mari în PSD și. astfel, vor ajunge iar la mâna lui.

Numai că, revenirea lui Bădălău în conducerea PSD este doar un scenariu science fiction al său pentru că nimeni din conducerea PSD nu vrea să mai audă de el. Cei aflați acum la butoanele PSD n-au uitat cum erau ”călăriți” și hăituiți de Bădălău pe vremea când era președinte executiv al partidului, adică în epoca Liviu Dragnea.

”Bădălău n-are ce mai căuta în PSD”

Mai mulți liderii PSD au precizat pentru PUTEREA că demersul lui Bădălău de a reveni pe cai mari în PSD ”este o altă gogoriță marca Bădălău”. ”Nu este nimic adevărat. Nu mai are ce mai căuta în PSD”, a precizat clar pentru PUTEREA unul dintre liderii care dau ora exactă în PSD. Însă, un lucru e cert: Bădălău se cere la conducerea PSD, dar nimeni nu-l vrea!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

INSTANT_VOUCHER_SOCIAL_TICHET_32_INQUAM_Octav_Ganea

Unde vă adresați dacă nu ați primit cardul pentru tichetele sociale...

Deși îndeplinesc condițiile de eligibilitate pentru a obține tichetele sociale de 250 lei, sunt în continuare mulți români care susțin că nu au intrat...

EXCLUSIV: Baza de date a OMS dezvăluie dezastrul. Aproape 5.000.000 de...

Deşi autorităţile de la Bucureşti, şi nu numai, tac în privinţa existenţei unei multitudini de reacţii adverse generate de vaccinurile COVID -19, datele statistice...