Primarul Botoșaniului a comandat proiectul pentru modernizarea Stadionului Municipal

Primăria municipiului Botoşani va realiza, în maxim trei luni, documentaţia de avizare a lucrărilor de intervenţie (DALI) la Stadionul Municipal Botoşani, urmând ca ulterior să o transmită Companiei Naţionale de Investiţii (CNI), în vederea finanţării lucrărilor de modernizare a arenei pe care evoluează FC Botoşani.

Primarul Cosmin Andrei susţine că municipalitatea a încheiat un contract în valoare de peste 260.000 de lei cu o firmă din judeţul Iaşi în vederea întocmirii DALI şi a proiectului tehnic pentru Stadionul Municipal.

„Am semnat contractul pentru documentaţia de la Stadion. Avem o firmă câştigătoare care s-a apucat de realizarea proiectului tehnic, pentru DALI, documentaţie pe care o vom trimite la CNI pentru reabilitarea stadionului, organizarea licitaţiei şi lucrări”, a afirmat Cosmin Andrei.

FC Botoşani a terminat ediţia de campionat 2021-2022 pe locul al doilea în play-out, după ce în ultima etapă a sezonului regulat a ratat calificarea în play-off, ca urmare a unei înfrângeri pe teren propriu (1-2 cu FC Argeş). De asemenea, echipa botoşăneană a ratat calificarea în Europa Conference League, în urma înfrângerii cu 0-2 în faţa formaţiei Universitatea Craiova, în barajul pentru această competiţie.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Corupție și afaceri de tip cartel la ANSVSA. Păle ar fi...

Ies la iveală cazuri grave de corupție din rândurile doctorilor veterinari. Dănuț Păle, Subsecretarul de Stat din ANSVSA, ar fi cerut scoaterea de pe...

Augustin Oancea, cel mai ”deștept băiat” din pandemie! A participat singur...

Dispariția din piață a celui mai deștept băiat din energie, Bogdan Buzăianu, legat ombilical de curentul ieftin de la Hidroelectrica, a făcut loc pe...