Primarul din Păulești, acuzat de hărțuire sexuală

Publicat: 06 iun. 2024, 11:24, de Alexandru Bogdan Grigoriev, în Administratie , ? cititori
Primarul din Păulești, acuzat de hărțuire sexuală

Un nou scandal vine să tulbure campania electorală pentru alegerile locale. Primarul unei localități din apropierea Ploieștiului a fost acuzat de hărțuire sexuală

Primarul comunei prahovene Păuleşti, Tudor Sandu, este acuzat de hărțuire sexuală, victima fiind o subalternă, care are 35 de ani şi lucrează în Primărie de opt ani. Femeia a depus reclamaţia la Poliţie prin intermediul unui avocat.

„Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Ploieşti au fost sesizaţi, la data de 3 iunie a.c, de către un bărbat, apărător ales al unei femei de 35 de ani, cu privire la faptul că aceasta ar fi fost hărţuită sexual.

În urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii au constat faptul că femeia ar fi fost angajată a unei instituţii publice începând cu anul 2016 şi până în prezent. De asemenea a fost identificată şi persoana bănuită de comiterea faptei ca fiind un bărbat de 59 de ani, din cadrul aceleiaşi instituţii”, au informat, astăzi, oficialii Inspectoratului de Poliţie Prahova.

Surse judiciare au declarat că vizat de acuzaţii este primarul comunei Păuleşti, Tudor Sandu. Acesta candidează la alegerile din 9 iunie pentru un nou mandat.