Primarul din România care cumpără case nelocuite. Ce face cu ele

Un primar din Botoşani vrea să cumpere toate casele abandonate din comună şi apoi să le dea familiilor tinere cu mulţi copii.

Primarul comunei Drăguşeni, Eugen Nechita, a spus că deja a inventariat 16 imobile care sunt nelocuite de mai mult timp şi a demarat discuţii cu proprietarii pentru a le vinde administraţiei locale, potrivit agerpres.ro.

Prima casă a fost deja cumpărată, iar în bugetul local mai sunt bani pentru încă o locuinţă.

Am trecut şi noi la achiziţia de case sociale. Am cumpărat anul acesta prima casă socială, dar deja am dat-o la o familie cu mulţi copii. 

Dacă este necesar să facem unele reparaţii, le facem cu oamenii care sunt în cadrul primăriei, că noi avem o echipă de muncitori necalificaţi, care poate face o igienizare„, a afirmat Nechita.

Punerea la dispoziţia familiilor tinere a imobilelor cumpărate de administraţia locală din Drăguşeni are loc în baza unor anchete sociale derulate de funcţionarii primăriei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

O polițistă de la Rutieră înjură ca la ușa cortului. Conducerea...

O polițistă din București s-a filmat cu cameră body cam din dotare în timp ce înjura ca la ușa cortului un șofer tras pe...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...