Primarul general anunță că Bucureștiul este tratat contra țânțarilor

Începând de joi (4 mai), în toate parcurile din București se dă startul tratamentelor de combatere a țânțarilor, a anunțat pe Facebook primarul general.  

În funcție de condițiile metolorologie, între orele 22.00 și 5.00 vor fi efectuate 14 tratamente pe întreg teritoriul Bucureștiului: parcuri, locuri de agrement, terenuri de sport, imobile cu spații destinate locuințelor colective – asociații de proprietari/locatari, cămine studențești, de elevi, locuințe sociale etc.

Primarul general mai transmite: ”De săptămâna trecută se derulează şi tratamente împotriva larvelor de ţânţari, în intervalul orar 7.00 – 15.00. Produsul biocid folosit este avizat de Ministerul Sănătăţii şi nu pune în pericol sănătatea oamenilor sau animalelor”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Stop joc. PSD și PNL au decis: Braț la braț, la...

Jocurile politice între PSD și PNL privind cele patru rânduri de alegeri de anul viitor au intrat în linie dreaptă și deja cele două...

Directorul Florin Nicolae, pas cu pas, mușamalizează aranjamentul mafiot regizat de...

Directorul general al Agenției Domeniilor Statului (ADS), Florin Nicolae, face eforturi disperate să mușamalizeze aranjamentul mafiot „țesut” de fostul director George Sava, prin care...