Aproape-primarul Lia Olguța Vasilescu s-a întâlnit cu premierul Ludovic Orban

Publicat: 11 nov. 2020, 13:08, de Cezar Amariei, în Orașul meu , ? cititori
Aproape-primarul Lia Olguța Vasilescu s-a întâlnit cu premierul Ludovic Orban

Primarul ales, validat dar încă neînvestit al municipiului Craiova a participat, miercuri, la o întâlnire cu primul ministru Ludovic Orban. După numeroase piedici în instanță, Lia Olguța Vasilescu se așteaptă la noi șicane, din partea consilierilor locali ai opoziției.

Întrevederea Vasilescu – Orban a avut loc miercuri dimneață, la sediul Guvernului.

„Deși nu am depus încă jurământul ca primar, prin grija unor interpuși ai politicienilor locali, astăzi, am participat la sediul Guvernului României, la o discuție cu premierul Ludovic Orban despre rectificarea bugetară care va avea loc săptămâna viitoare, redeschiderea piețelor și alte subiecte arzătoare”, a anunțat Vasilescu.

Primarul ales și validat al Craiovei se teme că ar putea avea parte de noi probleme și că învestirea în funcție i-ar putea fi amânată.

„Sper ca toți consilierii locali să participe vineri la ședința care va avea loc pentru validarea mandatelor celor șase consilieri supleanți care nu au depus încă jurământul și a primarului nou ales și să fie infirmată informația ca USR și PNL vor boicota această ședință pentru care abia azi se poate face convocarea. Avem multă treabă și nu mai vreau să pierdem nici măcar o zi!”, a spus Lia Olguța Vasilescu pe contul personal de Facebook.