Primarul orașului Nikolaev, cuvinte de mulțumire pentru români

Primarul orașului Nikolaev a transmis un mesaj de recunoștință comunității brașovene, care a trimis în Ucraina două camioane pline cu alimente și alte produse necesare refugiaților.

Orașul Nikolaev a fost grav afectat de bombardamentele rusești în ultimele zile și se află sub asediu. Edilul ucrainean Oleksandr Syenkevych a postat mesajul pe rețelele sociale.

Oleksandr Syenkevych: „Vă mulțumim pentru ajutorul umanitar pe care l-ați trimis în Nikolaev, în aceste zile grele. Nu vom uita niciodată acest lucru și vom aprecia întotdeauna bunătatea voastră.

Astăzi ne apărăm orașul și întreaga Ucraină de un inamic mare și puternic care are un singur scop: să aducă durere familiilor noastre și să ne distrugă casele. Dar sunt sigur că, cu sprijinul vostru și al întregii lumi democratice, vom câștiga acest război oribil!”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Petrecere PORNO de 8 Martie în cel mai luxos club din...

Mai multe doamne și domnișoare din lumea politică și din lumea de business a Bucureștiului au petrecut într-un club luxos alături de un bărbat...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...