Primarul Primăriei Beleţi-Negreşti care a fost incendiată intenționat e de negăsit

Primarul Primăriei Beleţi-Negreşti este de negăsit. Autoritățile au început să-l caute după ce sediul primăriei ar fi fost incendiat intenționat.

Clădirea a ars aproape în totalitate, iar mai multe documente s-au făcut scrum. Primarul a provocat un accident rutier și a fugit din spitalul în care primea îngrijiri medicale.

Pe numele său, primarul Mihai Marin a dispărut imediat după incendiu care, potrivit polițiștilor și pompierilor, a fost provocat intenționat. Familia l-a dat dispărut la poliție, dar nu a putut fi găsit.

Edilul a fost însă implicat într-un accident rutier noaptea trecută, în Defileul Jiului. Avea mai multe leziuni și a fost dus la spitalul din Târgu Jiu pentru îngrijiri medicale.

Imediat după ce a fost văzut de un medic, primarul a plecat din spital, iar acum este căutat de polițiștii din mai multe județe.

Incendiul a izbucnit chiar după un control al Curții de Conturi. Flăcările au distrus și arhiva de documente a primăriei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Petrecere PORNO de 8 Martie în cel mai luxos club din...

Mai multe doamne și domnișoare din lumea politică și din lumea de business a Bucureștiului au petrecut într-un club luxos alături de un bărbat...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...