Primele declarații ale soției deputatului AUR Dumitru Focșa după episodul de violență domestică

Claudia Focșa, a explicat vineri, 6 ianuarie, de la ce a pornit conflictul cu soțul ei, dar și ce are de gând să facă mai departe.

Femeia a declarat la Antena 3 că nu are nevoie de ordin de protecție deoarece se va muta la Brăila, la mama sa, alături de copil. De asemenea, a spus că Dumitru Focșa nu ar fi ”violent din fire”, ci ”mai degrabă impulsiv”.

Citește și: Deputatul AUR Dumitru Focșa și-ar fi bătut soția

”Am depus plângere la poliție, aștept să își facă treaba autoritățile. Nu este necesar ordin de restricție pentru că plec și mă mut la Brăila, la casa mamei mele. Urmează să divorțez. Incidente și conflicte în familie au mai fost, dar acum a fost mai grav. Poate a fost un cumul de factori. Consumase un pahar-două de vin. A cedat nervos. Voi demara procedura de divorț. Copilul este cu mine, se va urma procedura legală, autoritățile își vor face datoria, suntem consiliați. Copilul va avea parte de consiliere (…)

Au fost discuții despre lipsa implicării în familie, diverse alte probleme. Nu pot să spun că este violent din fire, are o fire mai impulsivă, a fost un context cu mai mulți factori, a cedat nervos, consider că niciodată nu trebuie să se ajungă la așa ceva, am demarat procedura de divorț, am părăsit căminul conjugal”, a declarat Claudia Focșa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...
Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...